آیا میدونین لعاب برنج در شیرخواران نه تنها مفید نیست بلکه بخاطرداشتن سم آرسنیک ،مضر هم هست؟؟!!
.برای حفظ سلامت شیرخوار و به منظور حذف آرسنیک ، بایدبه ازای هر فنجان برنج خام ،چهار فنجان آب در قابلمه ریخته شود. بعد از به جوش آمدن آب، برنج از قبل خیسانده شده را درون قابلمه ریخته تا به مدت پنج دقیقه بجوشد. بعد از پنج دقیقه برنج باید آبکش و آب آن دور ریخته شود. دوباره برنج باید داخل قابلمه ریخته و به ازای هر فنجان برنج، این بار ۲ فنجان آب درون قابلمه ریخته شود. میزان حرارت زیر قابلمه کم و در قابلمه گذاشته شود تا آب برنج تمام و برنج دم بکشد...
در این روش ضمن حفظ ارزش غذایی برنج و ریزمغذی های آن ۷۰ درصد آرسنیک از برنج به خصوص برنج سفید خارج میشود.